miercuri, 15 iunie 2011

Cateva concluzii

In urma discutiilor avute cu diversi clienti care au comandat taparinele produse de mine , pana in momentul de fata , am stabilit urmatoarele :
*** nu conteaza culoarea carligului - culorile prinzatoare au mers bine atat pe carlig auriu , argintiu cat si rosu sau pe carlig de musca ( folosit doar de mine la teste ) .
*** 3 persoane s-au plans de calitatea carligelor rosii folosite - la agatare spun dumnealor ca se rupeau repede , fiind casante si ca nu intepau f bine ... intrucat alte persoane au declarat ca au fost f multumite de aceleasi carlige, anul viitor o sa folosesc unele din cele mai bune carlige de musca , produse de firma germana Jenzi , carlige care sa satisfaca si cei mai exigenti pescari .
*** topul celor mai prinzatoare culori este urmatorul :
1. galben
2. rosu
3. alb
4. verde
5. fosforescent
6. mov
7. negru - a dat rezultate uimitoare in ultima saptamana cand au mai crescut putin apele si s-au si tulburat putin . Exista premise ca in urmatoarele saptamani , aceasta culoare sa urce in acest mic top . Spun in urmatoarele saptamani intrucat toate scrumbiile prinse la inceputul acestei saptamani erau pline de icre - deci inca nu au depus , prin urmare mai avandu-le in zona cel putin inca 2..3 saptamani .

De asemenea , taparinele facute in modelul lacusta au mers foarte bine.

Pentru anul urmator , intentionez sa produc taparinele standard , cu 6 carlige , si la cererea clientilor , sa merg pana la 8 carlige , in funtie de lungimea batului utilizat de client la pescuit .

Cum spuneam , am incercat si noile modele de taparine , avand rezultae la fel de bune pe culoarea rosu cat si pe cele crystal . O sa atasez fotografi cu ele ulterior .
Noile modele de taparine facute din pene de marabou au mers bine si la scrumbie , dar au intepat si catziva avati frumusei , indeosebi culori ca rosu , galben si alb .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu