joi, 23 februarie 2012

Noul model de taparina pentru scrumbie - combinatie intre alb si verde

Noul model , si ultimul pe care il propunem spre comercializare anul acesta, are la baza culorile alb si verde. Ce le face deosebite de alte taparine asemanatoare din comert , sunt elementele de calitate folosite. De asemenea , si din punct de vedere al design-ului sunt mult mai ispititoare pentru pesti . Acest model prezinta o aripioara realizata dintr-o folie nici moale dar nici tare , oarecum transparenta . Culoarea o ia in functie de cea peste care este aplicata ... astfel , in cazul albului , culoarea este un mov deschis , in cazul verdelui fiind un straveziu . Folia este foarte lucioasa , reflectand toate culorile din vecinatate.
Aplicarea vopselei fosforescente peste nodul carligului , face ca taparina sa fie vizibila chiar si in ape tulburi. Folosirea bilutelor de culoare rosie , in combinatie cu pufurile verzi de pe carlige, creste de asemenea atractivitatea taparinei .
Nu uitati insa de faptul ca o taparina este buna 3..4 zile, preferintele scrumbiei la culori fiind foarte variate , in functie de lumina, claritatea apei etc . De aceea , se recomanda diversitatea de culori pana in momentul in care se stabileste care este culoarea preferata . Deci , nu uitati de taparinele la fel de bune , de culoare rosie , galbena si chiar mov .






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu