joi, 24 mai 2012

Taparine scrumbie pentru sezonul viitor - 2013 -

    Anul acesta au fost foarte multi pescari care s-au hotarat in plin sezon sa achizitioneze taparine pentru scrumbie de la noi. In mod obisnuit, productia lor se face pana cand incepe sezonul , comenzile ulterioare nemaifiind onorate din pricina lichidarii stocului de taparine sau materiale necesare confectionarii lor.Astfel , cu parere de rau am fost nevoit sa nu mai pot accepta comenzile multor pescari de scrumbie.
    Pentru a evita aceste situatii pe viitor si intrucat s-au dovedit foarte eficiente si anul acesta, pentru sezonul viitor voi incepe legarea taparinelor inca din luna august a anului in curs. Pentru cei care doresc sa comande taparine , o pot face incepand din luna septembrie , pentru a nu se aglomera comenzile, avand in vedere faptul ca totul se lucreaza manual. De asemenea , anuntam intrarea in productie a modelelor de taparine cu cauciuc de culoare verde , rosie si galbena - care au fost revelatia anului , fiind de departe cele mai bune/eficiente . Din taparinele obisnuite, de pana acum , vor fi produse doar cele mai eficiente taparine care au dat rezultate bune atat anul trecut cat si anul acesta .
    In concluzie, ne vom limita la a produce doar cele mai prinzatoare taparine ingloband cele mai bune materiale. Pe langa acestea mai avem cateva modele care au fost f bune anul acesta , care inca nu sunt publicate pe site si care vor fi trecute in productie . Nu au fost promovate din motive de confidentialitate insa vor aparea curand si acestea , asa ca vizitati-ne cat mai curand pentru a afla noutati , Va astept de asemenea cu discutii, comentarii in rubrica special creata pentru asta - " DISCUTII LIBERE " .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu