joi, 30 mai 2013

Informatii de ultima ora 30.5.2013



   Am tot fost sunat zilele astea de diversi clienti / prieteni din zona Izlaz , Dabuleni , Rast . Bancurile de scrumbie se afla pe acest segment , fiind trecute de Izlaz , ajunse la Dabuleni , unde aseara fierbea apa de scrumbie si de somn care se baga dupa ea. A inceput sa apara si in zona Rast`ului , semn ca urca destul de repede . In maxim o saptamana va fi prezenta la Cetate / Calafat urmand ca in maxim 2 saptamani sa ajunga in zona Timocului - PF2 .

     Comparativ cu anii trecuti, cantitatea de scrumbie urcata anul acesta este imensa , din relatarile acelorasi oameni , deci pregatiti-va ca se apropie poate mai repede decat am estimat eu .

      Le multumesc pe aceasta cale celor care au binevoit sa va anunte prin intermediul meu si astept in continuare vesti si de la alti pescari , pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla.

2 comentarii:

  1. minciuna mai mare ca asta n-am mai gasit pe alte bloguri. RUSINICA >>>>>>>>

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am mai vazut oameni mai carcotasi ca in Romania ... vino cu contraargumente , suna-ma daca consideri ca am mintit cu ceva si o sa te lamuresc , iti dau numar de telefon de la om si te trimit pe insula la Dabuleni sa te convingi ... iti platesc eu toata cheltuiala si daca e cum spun eu , dai de doua ori inapoi contravaloarea ?
    RUSINICA carcotasilor care nu stiu sa aprecieze munca si interesul cuiva...pentru ceva ...

    RăspundețiȘtergere