joi, 26 mai 2011

Anonim spunea...

Am fost zilele trecute dedesubt de barajul PF 2 , la Balta Verde la scrumbie. Am dat din barca si am luat de dimineata pana seara . Culorile cele mai bune au fost verde , alb , fosforescent, rosu , fuschia , mov . Pe toate am prins . S-a luat din barca in jur de 20 kile de om pe zi. De asemenea , a mers bine si de pe mal , doar cei neindemanatici plecand acasa cu mai putin de 4..5 kile . De pe mal ziceau baietii k mananca bine intre orele 11 si 16 .
Marius , multumesc pentru taparine si sincer nu ma asteptam sa faca asa treaba buna , asa ca recomand si altora cel putin ptr anul viitor . Eu am agatat de cateva ori , dar s-au comportat excelent , nu s-a rupt niciuna.
O sa mai merg poate la sfarsitu saptamanii , si mai scriu pe aici .
Noroc .

Cornel - Motru


SI EU AM FOST IN ACEA ZONA , MARTI SI MIERCURI . MARTI AM RATAT INTERVALUL DE CARE SPUI TU , FIINDCA NU M-AM SIMTIT F BINE SI AM STAT LA MASINA , IAR MIERCURI , ADICA IERI , AM STAT MULT TIMP INTR-UN LOC DESTUL DE PROST , APOI M-AM MUTAT MAI IN AVAL SI AM INCEPUT SA IAU SI EU , IN PRINCIPIU CAM PE ACELEASI CULORI ( AM LUAT FOARTE BINE PE CELE DE TIP LACUSTA CU 3 VERZI SI 2 PINK - MODELE CARE DEALTFEL NU LE-AU COMANDAT DECAT 2..3 PERSOANE SI CU CARE PROBABIL AU AVUT REZULTATE BUNE ). INTR-ADEVAR , INCEPE SA SE PRINDA IN JURUL PRANZULUI , DE PE MAL , PANA PE LA 4 CAND NU MAI VREA .
DUPA 6 JUMATE MAI ARE O ORA DE CIUGULEALA , DUPA CARE INCEPE AVATUL SA SARA IN ZONA CA LA CIRC . SCRUMBIA INCA NU A DEPUS , FIIND PLINA DE ICRE , DECI MA ASTEPT SA MAI STEA IN ZONA CATEVA SAPTAMANI .
LA COZIA / PRISTOL ... AM INTELES CA SE PRINDE , DAR DESTUL DE PROST ... PROBABIL CA VA MERGE MAI TARZIU , DUPA CE VA DEPUNE SI O VA LUA USOR IN JOS .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu